معرفی کامل استان کردستان

معرفی کامل استان کردستان

کردستان یکی از استان های غربی کرد نشین ایران است که مرکز آن سنندج می باشد  کردستان به مساحت ۲۹٬۱۳۷ کیلومتر مربع معادل با ۱/۷٪ مساحت کل کشور ایران است.  این استان از سمت شمال به استان‌های آذر بایجان غربی و زنجان و  از سمت شرق به همدان و از جنوب به استان کرمانشاه  و از غرب به اقلیم کرد و کشور عراق  منتهی میشود که مرز مشترکی با کشور عراق نیز دارد. این استان دارای ۱۰شهرستان، ۲۹شهر، ۸۶دهستان و ۱۶۹۷آبادی دارای سکونت  و ۱۸۷ آبادی غیر سکونت افراد می باشد.  

دین و مذهب

  کرد های کردستان دین مشترک با مردم ایران دارند و این موضوع به قبل و بعد اسلام نیز بر میگردد و ادیان مشترک بوده است. در زمان قدیم مردم کردستان مانند سایر اقام اییرانی  دین زرتشت را قبول داشتند  و اما  امروزه نیز مانند اکثر  مردم این کشور ، مردم کردستان نیز مسلمان و سنی مذهب هستند  و اما در انجام آداب و مناسک دینی از فقه امام شافعی پیروی می­ کنند. و در شرق استان کردستان شاهد پیروان مذهب تشیع می باشیم  و در دیگر مناطق استان شاهد پیروی از مذهب مسیحیت و سایر ادیان نیز می باشیم .  

آب و هوا

  آب و هوای این استان همراه با  توده‌های هوای گرم و مرطوب مدیترانه‌ای هستند و همین مسئله  سبب وجود بارندگی‌هایی در بهار و ریزش برف در زمستان ها شده‌است. این کردستان در فصل تابستان کمترین بارش ها را به خود دارد . هوای استان کردستان  در تابستان گرم و زمستان ان سرد می‌باشد. و همین مسئله سبب شده است تا کردستان به دلیل آب وهوای منحصر به فرد خود  پتانسیل بالایی برای جذب گردشگر داشته باشد و در فواصل مختلف سال شاهد مسافرین زیاد در این استان می باشیم  که با آمادگی لازم و فراهم کرد شرایط برای مسافرین آماده پذیرای آن ها می باشد. علاوه بر جذب انسان ها به این منطقه ، اب وهوای خاص کردستان باعث وجود و مهاجرت انواع پرندگان به آن شده به علاوه به دلیل وجود کوهستان و هوای کوهستانی آن برای پرورش زنبور عسل مناسب می‌باشد و میتوانیم عسل های طبیعی را از این استان دریافت نماییم .  

مناطق طبیعی و گردشگری کردستان

  موقعیت طبیعی و ویژگی های جغرافیایی کردستان  از  کوه های مرتفع، آبشارها و رودهای خروشان، شکارگاه ها و غارهای طبیعی  می باشند   همچنین : آیین ها، موسیقی اصیل کردی، آداب و رسوم و اعتقادات مذهبی، قلعه های مستحکم و تپه های باستانی، اماکن و عمارت های تاریخی مانند حمام­ ها، خانه ها، کاروانسراها، روستاهای پلکانی با معماری منحصر به فرد، مراکز صنایع دستی و محلی فرش، گلیم، شال، گیوه، نازک کاری و… نیز از فرهنگ های قدیمی و منحصر به فرد این استان می باشند  که تنها  بخش کوچکی از ثروت طبیعی، تاریخی، فرهنگی، مذهبی و هنری هستند که به این استان جاذبه های فراوان تری  بخشیده اند . هریک از این جاذبه ها به تنهایی می ­تواند موجب جذب گردسگر و مسافر برای گردش و تفریح، کوهنوردی، صید و شکار و … باشند . همچنین کردستان به علت قدمت تاریخی خود همواره بخشی از کانون فرهنگ و تمدن ایران زمین است و  دارای جاذبه های مهم تاریخی، فرهنگی، مذهبی و هنری می ­باشد.   استان-کردستان  

مناطق گردشگری کردستان

  تپه باستانی زیویه غار کرفتو قلعه قمچای روستای اورامان تخت قرآن نگل خانه کرد زیارتگاه حضرت عکاشه مسجد دارالحسان موزه سنندج عمارت خسرو آباد مسجد دو مناره سقز کتیبه تنگی ور بازار سنندج پل قشلاق روستای گردشگری صلوات آباد  و . .  . می باشند که پذیرای گردشگران به کردستان می باشند .  

جذب گردشگری استان کردستان

  استان کردستان علاوه بر جاذبه های طبیعی و فرهنگی ، با داشتن تجهیزات لازم آماده و پذیرای مسافرین به این استان می باشد زیرا دارای انواع مسافرخانه ها ، اقامت گاها ، هتل ها درجای جای این استان  است و دارای انواع رستوران های محلی و غیر حلی ، فست فود ، کافه ، انواع فروشگاها و مراکز خرید و . . . می باشد که همه این مسائل مسافرت را در این منطقه سهولت بخشیده است . از مهم ترین اقدامات این استان  برای جذب گردشگر میتوان به قابلیت کارت تخفیف در انواع فروشگاها و مراکز مختلف اشاره کرد که قطعا با کاهش هزینه ها در سفر رضایت از سفر را برای عزیزان بالاتر میبرد .  

رهایش کارت

  بنابراین افراد با داشتن کارت رهایش کارت میتوانند  در مراکز مختلف خرید و سکونت گاهای این استان استفاده کنند و تخفیف بالایی در  پرداخت هزینه را نیز دریافت نمانید . شما عزیزان میتوانید جهت مشاوره تکمیلی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 02188602127 – 09913630120 تماس حاصل فرمایید تا مشاورین ما به بهترین شکل ممکن شما را راهنمایی کنند
نظرتان را بنویسید
نظر
نام
ایمیل
سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم